logo oefentherapie langedijk
oefening op de bal

Kwaliteit

Om de kwaliteit binnen onze praktijk te waarborgen ondernemen we regelmatig activiteiten om onze expertise uit te breiden. We nemen jaarlijks structureel deel aan intercollegiaal overleg in onze regio, daarnaast participeren we in een intercollegiale overleggroep bekken (specifiek gericht op cliënten met bekkenproblematiek) en in het intercollegiaal overleg psychosomatiek.. We werken samen met andere disciplines en volgen geregeld bij- en nascholing en cursussen.

 

Lidmaatschap VvOCM-Vereniging van Oefentherapeuten Cesar-Mensendieck

logo kwqaliteitsregister Registratie Kwaliteitsregister Paramedici

Informatiefolder Klachtenloket Paramedici >

 

Lidmaatschap VONK-ib

(Verenigde Oefentherapeuten Noord-Kennemerland in beweging)

logo VONK-ib

 

Netwerk Chronische Pijn

Het Netwerk Chronische Pijn is een landelijk netwerk van oefentherapeuten Cesar/Mensendieck die zich gespecialiseerd hebben in het behandelen van menden met chronische pijn. Alle aangesloten oefentherapeuten werken volgens een behandelwijze, die is opgesteld volgens de laatste inzichten in evidence based practice en patiënt gestuurde zorg. Zodat u kunt rekenen op een zorg die voor u op maat gesneden is, gericht op het werken aan een betere kwaliteit van leven en bewegen.
Het Netwerk Chronische Pijn werkt samen met verwijzers zoals revalidatieartsen, reumatologen, revalidatiecentra en pijnpoli's.

 

logo Netwerk Chronische Pijn

logo Netwerk Chronische Pijn