Anne-Marie Tangelder

anne-marie tangelder van Oefentherapie Langedijk

“In 1993 ben ik afgestudeerd aan de Opleiding voor Oefentherapie Cesar in Den Dolder. Het eerste jaar na mijn afstuderen heb ik ervaring opgedaan in verschillende praktijken.

Omdat het mijn wens was zelf een praktijk op te starten, ben ik in 1994 de praktijk in Broek op Langedijk gestart. Nog elke dag ervaar ik mijn werk als boeiend en inspirerend; het werken met mensen is geen dag hetzelfde.

In 2014 ben ik afgestudeerd als psychosomatisch oefentherapeut. Het is boeiend om cliënten te laten ervaren hoe lichaam en geest elkaar beïnvloeden en om hen bewust te maken welke mogelijkheden zij zelf hebben om hun klachten aan te pakken. De klachten waarvoor u bij mij terecht kunt zijn o.a. spanningsklachten, hyperventilatie, overspanning, burn-out, onbegrepen lijfelijke klachten (SOLK) en mentale klachten zoals angst en somberheid.”

Anne-Marie Tangelder

Secured By miniOrange