Simone Laan

Simone Laan van Oefentherapie Langedijk

“Als Oefentherapeut Mensendieck behandel ik al jaren met heel veel plezier jongeren en volwassenen met hulpvragen op het gebied van ontspanning en bewegen, vaak in relatie tot klachten die aanwezig zijn. Inzicht krijgen in eigen houding- en bewegingspatronen maakt het voor iedereen mogelijk om beweeggedrag te veranderen en klachten in de toekomst te verminderen en te voorkomen. Samen kijken naar wat er wel  mogelijk is.

Ik heb een brede interesse en kennis ontwikkeld in aandoeningen en klachten aan de gehele wervelkolom zoals rug- en bekkenklachten en nek- en schouderklachten. Vaak zijn er meerdere klachten en locaties en die combinatie maakt het werk erg afwisselend.

Daarnaast hebben jongeren in de groei vanaf de leeftijd 10-11 jaar, mijn speciale aandacht. Middels een houdingscheck in de praktijk kunnen groeistoornissen tijdig worden ontdekt. Het is een leuke doelgroep, waarbij snel grote verbeteringen in houding en beweging zichtbaar zijn. Naar mijn idee erg waardevol voor de toekomst.

Ontspannen en uitgerust wakker worden om een nieuwe dag te beginnen lijkt niet altijd vanzelfsprekend. Er is wel eens een periode in je leven, dat dit niet zo makkelijk gaat. Heb je echter al langere tijd problemen met inslapen, doorslapen of te vroeg wakker worden, dan wil ik je graag hierbij begeleiden. Ik behandel alle leeftijdsgroepen. Het is vaak verrassend om te zien, welke factoren invloed hebben op het slapen.

Ik vind het leuk om je te ontmoeten. 

Tot ziens in de praktijk!”

Simone Laan

Oefentherapeut Mensendieck, Slaapoefentherapeut, Baby en Kinderslaapoefentherapeut
Secured By miniOrange