Simone Laan

Simone Laan van Oefentherapie Langedijk

“Het is heel leerzaam om samen na te gaan, wat de oorzaak is van het ontstaan van klachten. Een goede balans tussen inspanning en ontspanning, variatie in houding en bewegen en het onderhouden of verbeteren van je conditie zijn belangrijk om goed te kunnen functioneren in het dagelijks leven.

Ik heb een brede algemene interesse en heb veel affiniteit met rug- en bekkenklachten, nek-en schouderklachten en hyperventilatie. Daarnaast vind ik het zinvol om extra aandacht te geven aan jongeren tijdens de groeispurt in de leeftijd van 10-18 jaar. De screening van de wervelkolom op de basisschool is komen te vervallen, hierdoor kunnen groeistoornissen laat worden ontdekt. Het is een hele leuke doelgroep, waarbij je al snel door het verbeteren van de coördinatie en kleine veranderingen en correcties in ontspanning/aanspanning van spieren resultaat kunt zien. Waardevol voor de toekomst!

Ontspannen en uitgerust wakker worden om een nieuwe dag te beginnen lijkt niet altijd vanzelfsprekend. Er zijn altijd wel periodes in je leven, dat dit niet zo makkelijk gaat. Heb je al langere tijd problemen met inslapen, doorslapen of te vroeg wakker worden, dan wil ik je graag hierbij begeleiden. Het is vaak verrassend om te zien, welke factoren invloed hebben op het slapen.

Ik vind het leuk om je te ontmoeten. Tot ziens in de praktijk!”

Simone Laan

Oefentherapeut Mensendieck en Slaapoefentherapeut.
Deelnemer Netwerk Chronische Pijn, PR-commissie Netwerk Chronische Pijn NH, Zorgprogramma Vicino.
Scroll Up