Netwerk Chronische Pijn

U ervaart pijn. Als deze pijn langdurig (meer dan 3 maanden) aanwezig is, kan het een eigen leven gaan leiden, met grote gevolgen voor uw dagelijks functioneren. In veel gevallen brengt pijn ook grote onzekerheden met zich mee. U vraagt zich af: Hoe moet ik er mee omgaan? Waar doe ik goed aan nu de pijn mijn leven over lijkt te nemen?

De behandeling door Oefentherapie Langedijk richt zich niet op het wegnemen van de pijn, maar laat u zien hoe u zelf op een andere manier met uw pijnklachten kunt omgaan, waardoor u weer grip krijgt op uw eigen leven.

Een combinatie van fysieke en mentale oefeningen wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Tijdens de behandeling is uw oefentherapeut als het ware uw coach. Samen met de oefentherapeut gaat u met de door u gestelde doelen aan de slag. Deze doelen richten zich op het verbeteren van die vaardigheden die voor u belangrijk zijn. U wordt u bewust van uw eigen mogelijkheden en u hervindt het vertrouwen weer in uw eigen lichaam. U kunt dan uw dagelijkse activiteiten zoals werk, sport en bezigheden met familie en vrienden weer oppakken. Niet de pijn, maar u bepaalt weer uw leven.

Het Netwerk Chronische Pijn bestaat uit oefentherapeuten die gespecialiseerd zijn in de behandeling van mensen met chronische pijn. ( lidmaatschap tot 2023 )

Secured By miniOrange